бул. Евлоги Георгиев 69
София,
България
23.3319474
42.687745
UserLikes
Име: SOFIA RENT
Адрес: София, бул. Евлоги Георгиев 69
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.sofiaautorent.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Автомобили под наем
Дейност:

Автомобили под наем

Ключови думи: коли под наем, автомобили под наем, софия, българия, sofiarent

За нас

SOFIA RENT
е резервационна онлайн система за коли под наем в София (България). Нашата компания предлага повече от 30 нови коли под наем от различни марки и класове, произведени през 2006, 2007 и 2008 и оборудвани с всички екстри. Можете да намерите пълен списък на автомобилите под наем в секцията Категории коли под наем, където колите са подредени по класове: малък клас, среден клас, висок клас, мини ван, Коли 4х4.

Основната ни цел е да предложим на нашите клиенти високо качество на услугата на възможно най-ниски цени за колите под наем. Предлагаме всички необходими екстри: навигационна сис
SOFIA RENT
тема, шофьор, детско столче, вериги и багажник за сняг и др., а при формирането на цената са включени всички необходими застраховки, за да няма скрити такси. В секция новини ще можете да откриете топ офертите за коли под наем и новите оферти на компанията.

Екипът ни се състои от млади и интелигентни професионалисти, които говорят английски, френски, немски и руски език, с една единствена цел - да направим Вашия престой в България възможно най-приятен и комфортен.

Подробна информация за наемане на коли под наем можете да откриете на страницата с условия и ред за наем на коли и автомобили.



 
Открийте ни в Google+