ул. Черковна 57, ет.1
София,
България
23.3518226
42.6938893
UserLikes
Име: ТИМ АУТО
Адрес: София, ул. Черковна 57, ет.1
Телефони: text to image
Уеб сайт: http://www.teamauto.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Автомобили под наем
Дейност:

Автомобили под наем

Ключови думи: коли, автомобили под наем, наем, луксозни автомобили, качествени услуги

Вижте на картата

Сподели във Facebook
За нас

Фирма ТИМ АУТО е създадена през 2002-ра година, като през целия период на нейното съществуване, аз и моят екип, сме се стремили да отговаряме адекватно на растящите изисквания на клиентите ни и да заемаме достойни позиции на динамично развиващия се пазар. Винаги съм работел с ясното съзнание, че за да останем конкурентно способни, трябва да направим всичко възможно да предоставяме все по-качествени услуги. Затова ние в ТИМ АУТО не се страхуваме да се променяме, да инвестираме в нови автомобили, макар и за сметка на по-големите и бързи приходи. За мен е важно да ръководя фирма с добра репутация и традиции и моите
ТИМ АУТО
приоритети винаги са били ТИМ АУТО да предоставя автомобили в изрядно техническо състояние, конкурентни цени и коректно обслужване.

Единственият начин тези три изисквания да бъдат реално изпълнени, беше да променя напълно стратегията на фирмата и да я ориентирам ИЗЦЯЛО към отдаване под наем на нови автомобили, като изключа понятието “втора употреба” от фирмения ни речник, каквото и да ми струва това. С радост мога да Ви съобщя, че вече не е необходимо да плащате ”изгодно” поредната услуга “втора ръка”.

Желаем Ви много успехи, положителни емоции и НОВИ хоризонти с НОВИТЕ автомобили на ТИМ АУТО ЕООД!

 
Открийте ни в Google+