АВТОДЖЕТ

АВТОДЖЕТ

бул. Асен Йорданов 8
София,
България
23.3862591
42.6732104
1 UserLikes
Име: АВТОДЖЕТ
Адрес: София, бул. Асен Йорданов 8
Телефони: text to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://www.rentacar.bg
E-mail: text to image
Отрасъл: Автомобили под наем
Дейност:

Коли под наем; Продажба и лизинг на автомобили, Пътна помощ; Товарни превози

Ключови думи: car rental, rent a car, cars, jeeps, van

За нас

"АВТОДЖЕТ" е компания с над 20 годишен опит в продажбите на автомобили, рент а кар на територията на България, внос на чисто нови и употребявани автомобили, автомобилни застраховки, вътрешен и международен транспорт, поддръжка и сервиз на автомобилите, резервни части. 
През годините сме се постарали да предложим най-доброто качество на услугите и да установим постоянни бизнес отношения с клиентите си, като главната ни задача е да им предложим пълно облужване и необходимото внимание. 

Автоджет предлага следните услуги: 

Продажба на автомобили 
Нови или упортебявани. Купете автомобила си в брой или на изплащане - с гъвкавата си политика можем да отговорим на нуждите на всеки клиент. Поръчайте си внос на автомобил - ще бъде доставен в най-кратки срокове. 

Автомобили под наем 
Предлагаме голяма гама от автомобили за всеки повод. Малки удобни автомобили за града, комфортни лимузини за дълги пътувания, миниванове и бусове за организирани пътувания и семейни почивки, високопроходими автомобили 4x4 за планински преходи и места недостъпни за обикновен автомобил, ретро автомобили за специални поводи и събития. 

Автомобилни застраховки 
Купете си автомобил от Автоджет и ще получите преференции при сключването на всички застраховки. Предлагайки всички видове автомобилни застраховки, ще подготвим автомобила Ви до ключ. Единственото , което остава е да се насладите на пътуването си. 

Вътрешен и международен транспорт. Пътна помощ 
Предлагаме транспорт на хора и стоки - най-добрите цени ще бъдат изготвени специално за Вашите нужди. При пътен инцидент ще реагираме и ще Ви окажем съдействие независимо дали се намирате в България или в чужбина. 

Поддръжка на автомобили и сервиз 
Оставете автомобила си в ръцете на механиците в сервиза на „Автоджет”. Те ще направят старата ви кола да работи като нова. С клиентската ни програма получавате отстъпка от услугите за ремонт, аксесоари и консумативи, закупени от нас. 

Резервни части 
Нови или втора употреба - предлагаме обогат набор от резервни части. Най-добрите цени са с Ви гарантирани.

 

Открийте ни в Google+